בשיתוף פפסי מקס
"עננה רכה וענוגה ספוגה בתשוקה אדומה", מישהו?
מישהו יודע על מה מדבר אייל שני?
אם כן, אולי תזכו בחופשה קולינארית בפריז
"השאיפה שלי היא להתקדם ולהגיע יותר רחוק מזה"
מה חשבנו על הגלידה בפיתה של איל שני. ביקורת
מעט מרכיבים, המון טעם. אייל שני במיטבו
בשר טלה עסיסי על הפלנצ'ה מוגש על מצע חומוס
זוגות סרדינים ממולאים, מצופים ומטוגנים
המאכל הכי ישראלי שיש במתכון פשוט וטיפה חריף
הבסיס לכל סלט, תוספת את תבשיל המכיל חומוס