המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 פורסים פלפל חריף וקוצצים כמה עלי מרווה. 2 מטגנים את הפלפל עד שעולות בועיות סביבו. 3 מוסיפים למחבת עגבניות קצוצות ומבשלים כ-10 דקות. 4 מוסיפים את החומוסים ומבשלים כ-7 דקות נוספות. 5 במקביל מטגנים בזהירות בשמן זית עלי מרווה עד שמופיעות בועיות. מעבירים לנייר סופג (זה אמור לצאת קריספי). 6 טוחנים את המרק בבלנדר יד ומעבירים בשינואה או במסננת. אם סמיך מדי - אפשר להוסיף מים. ממליחים. 7 יוצקים לקערת מרק. מתבלים בשמן זית, מרווה קריספית ומלח ים. |