כל מי שבישל פעם או פעמיים בחיים שלו יודע איך זה עובד- ביס פה, לק שם, "טועמים שהכל בסדר". מי שמכיר את זה ממש מקרוב הם תלמידי "הצילו!" שעושים את זה כבר כמה שבועות ברצף, וזה עוד בלי להזכיר את הקלוריות מהמנה לדוגמא של השף ניצן רז.
אז מה עושים עם כל הקלוריות העודפות? שורפים אותן כמובן (ואז אוכלים שוב). לפני שהם בכלל ידעו שהם הולכים להכין את המאכל הכי מתוק וטעים שיש, עשו התלמידים אימון כושר שהוכיח בדיוק מי יותר בקטע של להרים משקולות ומי יותר בקטע של ללעוס עוגיות.
הצילו! אני לא יודע לבשל" - שלישי ב-21:00
עוד ב"הצילו!":