1 פורסים את הירקות לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ. 2. מחממים גריל או מחבת פסים, כל ירק מערבבים בנפרד בקערה עם מעט פלפל שחור, מלח ושמן זית וצולים כדקה מכל צד. מצננים בצד. 3. להכנת הויניגרט שמים את כל המרכיבים פרט לשמן הסויה בבלנדר ומערבבים. לאחר שהמחית אחידה מוסיפים את השמן עד לקבלת רוטב בעל מרקם אחיד ומבריק. 4. בקערה, מערבבים את כל ירקות הגריל עם מעט ויניגרט ומסדרים בצלחות. קולפים בעזרת קולפן ירקות את גבינת המנצ'גו ומניחים את ה"קולפניות" על הירקות, מעטרים באגוזי מלך ועלי מיקרו.