1 מנקים את תרמילי האפונה ומורידים את הקצוות ואת ה"חוט" לאורך התרמיל. פורסים את הכרוב הסיני או הסלרי ואת הגזר. חותכים את הבצלים הירוקים לקטעים קצרים.
2 במחבת גדולה או בווק מחממים את השמן ומוסיפים את כל הירקות החתוכים. מערבבים/מקפיצים תוך טיגון שתיים-שלוש דקות עד שהירקות מכוסים בשמן והם מתחממים. מוסיפים את הג'ינג'ר ורוטב הסויה. שוב מערבבים.
3 מוסיפים את המים ומבשלים עוד 3 עד 4 דקות, עד שהירקות יתרככו מעט. מוסיפים את הפקאנים.
4 מערבבים את הקורנפלור עם 2 כפות מים ויוצקים על כל הירקות. מערבבים במשך 2 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט ויוצר זיגוג מבריק על הירקות. מטפטפים את שמן השומשום.
5 זורים את עלי הכוסברה ומגישים מיד.