1 מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
2 מחממים את שמן הזית במחבת רחבה.
3 מקפיצים את פטריות השמפניון, פרחי הכרובית והבצל הקצוץ עד להשחמה קלה. מוסיפים את האספרגוס והאפונה.
4 מוסיפים את היין הלבן ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
5 מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, הבצל הירוק, הבזיליקום, האורגנו, פטריות הכמהין הקצוצות והשקדים הפרוסים.
6 מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים.
* הצעת הגשה: מפזרים מלמעלה חתיכות גסות של גבינת עזים וקוביות סלק מבושל.