1 צורבים את הבשר הטחון על מחבת תוך כדי פירוקו במזלג. מוסיפים את שאר חומרי המילוי, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה. מניחים למילוי להתקרר. 2. מניחים את העוף על משטח עבודה, ממלאים וסוגרים טוב. אפשר לתפור מעט ואפשר גם להדק בעזרת קיסמים. 3. מניחים בתבנית אפייה, מערבבים את כל חומרי הציפוי ויוצקים על העוף. 4. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות כשעה. מסירים את נייר האלומיניום, מעלים את החום ל-190 מעלות וצולים עוד כחצי שעה.