טירמיסו, בחושות זריזות והמון קוקוס ושוקולד
לא יודעים איך להכין את ארוחת החג? הכל בסדר
לא צריך לחכות לפסח
כי ארוחת ערב בתקתוק מהיר תמיד באה טוב
ואם מדובר באחת של קרן אגם - על אחת כמה וכמה
הקינוח של רמי דוידיאן שהציל מאות מבלים בנובה
מופלטה, שבקייה, מרציפן, ריבות וכל מה שצריך
רכה, גבוהה, קינמונית. זאת באמת ה-עוגה לקפה
אנחנו הופתענו מכמה שזה יצא טעים
אפשר להפסיק לחפש, איגדנו כאן את כל מה שצריך
המתכון של אהרוני ללביבות מצה מתוקות
מתוקות, מלוחות, מטוגנות, קלאסיות ושוקולדיות
אל תיתנו לפסח להיגמר בלי לנסות את המתכון הזה
מנות כיפיות וטעימות שתיהנו לאכול השבוע
ואם תנסו מיד תבינו למה
חול המועד הולך להשתדרג עם המתכון הזה
חיים כהן מבשל עם גיבורי השבעה באוקטובר