שף אביב משה, שנולד ב-1975, וצבר את ניסיונו הקולינרי במסעדות כמו "שאטו" עין כרם, "באראכה", "הנביאים 54" ומסעדת מלון נפטון. בשנת 2005 הקים עם שותפיו את מסעדת היוקרה Messa, שבה בנה משה תפריט שבנוי על טכניקות בישול מאזור פרובנס ומבוסס על חומרים טריים באיכות הגבוהה ביותר. אלו הופכים את המנה שעל הצלחת לחגיגה של טקסטורות, צבעים, ניחוחות וטעמים. Messa היא המסעדה הישראלית היחידה שזכתה להימנות כאחת מ-80 המסעדות הטובות "החמות" בעולם, על-פי ה-"CONDE NAST TRAVELLER'S".