כתף בקר עם ירקות שורש ושוםקוביות של כתף בקר עם ירקות שורש ברוטב של תימין, סילאן. מומלץ להגיש עם אורז לבן
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מקמחים את קוביות הבשר בקמח תירס. 2. מחממים בסיר רחב שמן ומטגנים את קוביות הבשר מכל צד כ-2 דקות. מוציאים לצד. 3. מוסיפים לסיר את הירקות לטיגון של 3 דקות. 4. מחזירים את נתחי הבשר לסיר ומוסיפים את שאר התבלינים מלבד המלח. 5. מכסים בציר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעה וחצי או לחילופין עד שהבשר רך. 6. ממליחים לפי הטעם ומגישים עם אורז לבן. |