תבשיל טלה ירקות שורש וזעפרןבמתכון הבא הבשר יוצא כל כך רך ועסיסי שאפילו לא תצטרכו סכין![]()
צילום: איליה מלניקוב
|
המצרכים (8 מנות):
לקישוט
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר גדול ורחב שמן, משחימים את קוביות הבשר כ5 דקות ומוציאים החוצה. 2 מכניסים לסיר את כל הירקות השורש ומטגנים כ10 דקות, מוסיפים את הדבש והתימין. 3 מחזירים את הבשר לסיר ומכסים בציר ירקות, מוסיפים פלפל גרוס וזעפרן ומביאים לרתיחה. 4 מנמיכים את האש ומבשלם על אש קטנה כשעה וחצי. 5 מערבבים את מרכיבי הקישוט ביחד ומפזרים על המנה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|