1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מכינים את המלית ואופים: מקציפים חלבונים וכוס סוכר כ-5 דקות לקצף יציב אך לא יבש. מעבירים לקערה אחרת.
3 שמים בקערת המיקסר גבינות, חלמונים, את הסוכר הנותר, אינסטנט פודינג וקורנפלור. מקציפים לתערובת אחידה.
4 מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות ויוצקים לתבנית.
5 אופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה אבל עדיין רוטטת מעט במרכזה. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוכו לפחות 3 שעות. מוציאים, מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך הלילה.
6 מכינים את הציפוי: מקציפים את החומרים לקרם יציב, יוצקים על העוגה ומחליקים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לפסח