עוגיות שוקולד צ'יפס רכות עם שיבולת שועל וטחינהצנצנת חדשה לעוגיות היא הזדמנות מצוינת לרענן את הרפרטואר ולהוסיף לו עוגיות שיבולת שועל טעימות, פריכות ומסוכנות ביותר. עצה מידידים: תכפילו כמויות
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :ל-20 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 2 טורפים בקערה ביצה וסוכר חום, מוסיפים מייפל וחמאה וממשיכים לטרוף. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? ערימה | צילום: קרן אגם, mako אוכל 3 מוסיפים טחינה וטורפים עוד מעט. 4 מוסיפים את שיבולת השועל, הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים היטב. 5 לבסוף מוסיפים שוקולד צ׳יפס ומערבבים מעט עד שהם נטמעים בבלילה באופן אחיד. התערובת שתתקבל תהיה יחסית נוזלית וזה בסדר גמור. 6 יוצקים תלוליות מהבלילה בתבנית בעזרת כף. מקפידים לשמור על רווחים, כי העוגיות מתרחבות במהלך האפייה. 7 אופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות זהובות למראה. מצננים לחלוטין לפני שמגישים. בצנצנת | צילום: קרן אגם, mako אוכל אחת | צילום: קרן אגם, mako אוכל** העוגיות יישמרו בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים. ** אפשר להמיר את הקמח הלבן בקמח כוסמין לבן או מלא, או בכל קמח מלא אחר. ** את הסוכר החום ניתן להמיר בסוכר לבן, ואת המייפל בדבש או סילאן. ** אפשר להחליף את השוקולד צ׳יפס באגוזים גרוסים מכל סוג, או לשלב ביניהם. |