1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מערבבים את כל החומרים (אפשר במיקסר, אפשר במיקסר ידני ואפשר גם אולד סקול, בידיים).
3 קורצים מהבצק חתיכות קטנות, לשים ביד, מגלגלים לכדור ומועכים מעט. הבצק מעט פירורי, וזה בסדר.
4 מניחים את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5 מכניסים לתנור ל-15-20 דקות. העוגיות מוכנות כשהן בצבע זהוב בהיר. היזהרו לא לתת להן להשחים, כי אז הפריכות שלהן נעלמת.
6 מוציאים את העוגיות מהתנור ומחכים שיתקררו.
7 בוזקים בעדינות אבקת סוכר דרך מסננת קטנה.