מאמן הכושר דייב שְרַץ אוכל - או ליתר, דיוק בולס - בכל יום ארוחה של כ-3,700 קלוריות והוא נשבע שזה מה שעוזר לו לא להשמין ולפתח שרירים. ואיך הוא עושה את זה? ובכן, עם הרבה שומן ותיאבון
אולי חשבתם שהמבורגרים, כריכים עם ביצה ובייקון, עוגיות, וופלים בלגיים וגלידה ידרדרו לכם את הבריאות, אבל אם תשאלו את השרירן דייב שרץ, הוא יאמר לכם אחרת.
שרץ, מאמן כושר אישי מניו ג'רזי, מקפיד לתעד את ארוחות השחיתות שלו ולהעלות אותן לחשבון האינסטגרם שלו, שבו יש למעלה מ-63 אלף עוקבים. אז איך הוא מצליח לאכול מגש שלם של סליידרים עם גבינה צהובה ולשמור על קוביות בבטן? כמו כולם - הוא מרמה.
בראיון לאתר האינטרנט Askmen, שרץ מודה בעצמו שהארוחות הן סוג של תעתוע. כלומר, הוא כן אוכל בכל יום ארוחה עם אלפי קלוריות, אבל הרכיבים הם לא בדיוק מה שאתם חושבים. לצורך העניין, הגבינה שבסליידרים היא למעשה תערובת של כרובית, אורז וגבינה.
לגבי הכריכים עם הבייקון והביצה? "הבייקון הוא בעצם רצועות של חזה עוף ללא מלח", מספר שרץ, "הביצים הן רק החלבון והלחמנייה עשויה מלחם קל שמועשר בסיבים" – לא בדיוק הדבר הכי מעורר תיאבון, אנחנו יודעים. מעבר לזה, חשוב לציין שהארוחה הענקית של שרץ היא הדבר היחיד שהוא אוכל במהלך כל היום ובשאר הזמן הוא צם.
שרץ נוהג לפקוד את חדר הכושר מדי יום ולהתאמן במשך שעתיים. לטענתו, הזמן הזה מספיק לו בשביל לשרוף את כל הקלוריות שהוא צורך.
שרץ מספר שהוא גם מקפיד לבצע בדיקות דם לעיתים קרובות, על מנת לוודא שרמות הכולסטרול שלו לא חורגות מהנורמה ושתפקוד הכבד שלו תקין. כמו כן, הוא מחשב את שאר הערכים התזונתיים בארוחה שלו (כמו סיבים וחלבונים) ואומר: "אם הייתי אוכל את כל מה שהייתי רוצה, אז הייתי בן אדם מאוד לא בריא".
טוב נו, זה אולי רק נראה טעים - אבל אנחנו מוכנים להסתפק בזה.