קציצות עוף עם שומר ואפונהמאז ומעולם הייתה לנו חיבה לקציצות עוף, ולכאלה שלא צריך לטגן - על אחת כמה וכמה. קבלו אותן בתוספת משגעת של אפונה ושומר, עם הרבה כורכום ושום
יוסי שטרית
| mako אוכל
| פורסם 04/10/13 06:20
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (8 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה ויוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג. 2 מערבבים יחד את הכמון, הכורכום, חצי כוס שמן זית, המלח והפלפל. 3 מסדרים בסיר את השומרים והשום ושופכים את הרוטב. מוסיפים ציר עוף כך שיגיע לגובה של שתי אצבעות מעל הירקות. 4 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכניסים את הקציצות. מבשלים כ-20 דקות (אין צורך לטגן אותן לפני). 5 מוסיפים את האפונה, בוזקים מעל מעט שמן זית ומפזרים את השמיר הקצוץ. * המתכון באדיבות יוסי שטרית ממסעדת קיטשן מרקט. >> הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |