1 מחממים סיר כבד לחום גבוה מאוד ומוסיפים את השמן.
2 משחימים בסיר החם את קוביות הבשר ומוציאים לצלחת נפרדת.
3 מוסיפים לסיר בצל ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את השום, הגזר והפטרוזיליה ומתבלים. משיבים את הבשר אל הסיר ומוסיפים מים חמים עד ל- ¾ מגובה הבשר. מביאים לרתיחה.
4 מנמיכים להבה ומבשלים כ- ¼1 שעה, תוך שמירה על בעבוע בינוני קל. מספר דקות לפני סיום הבישול מוסיפים לסיר את השעועית.
5 מסירים את המכסה, מגבירים את הלהבה ומבשלים תוך השגחה כ- 5 דקות נוספות, כך שהנוזל שבסיר יצטמצם, יסמיך ויהווה רוטב מצוין לבשר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה