המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את השעועית בליטר וחצי מים למשך שעה ורבע עד להתרככותה. 2 בסיר נפרד, מטגנים בשלוש כפות שמן זית את שיני השום, מוסיפים את קוביות הפלפל, קוביות העגבניות, רסק העגבניות וממשיכים לטגן מספר דקות. 3 מוסיפים שתי כוסות מים רותחים, פפריקה, פלפל צ'ומה, מלח ופלפל ומבשלים כ-10 דקות. 4 מוסיפים לסיר את השעועית שהתרככה עם מחצית מכמות הנוזלים וממשיכים לבשל כרבע שעה. 5 חותכים את הגזר, הקולרבי, ראש הסלרי, ראש הפטרוזיליה, הבצל ותפוח האדמה לקוביות קטנות. 6 מחממים במחבת 2 כפות שמן זית ומוסיפים את קוביות הירקות. מרככים את הירקות במחבת, אם יש צורך, מוסיפים 4 כפות מים רותחים. 7 מוסיפים את ירקות השורש לנזיד העגבניות והשעועית וממשיכים לבשל יחד כרבע שעה. 8 מגישים בקעריות אישיות עם מעט עלי מנגולד, בתוספת לחם או אורז לבן קלאסי. |