1 מקלפים את החזרת וחותכים לקוביות קטנות.
2 מכניסים למעבד מזון עם להב מתכת וטוחנים דק-דק.
3 מגררים את הסלק החי בפומפייה דקה ומוסיפים לחזרת. אם אוהבים את החזרת חריפה משתמשים רק בסלק אחד, לחזרת מתונה יותר מוסיפים סלק נוסף.
4 מוסיפים את המלח, הסוכר והחומץ ומערבבים.
5 שומרים בכלי עם מכסה אטום למשך כמה שעות, כדי שהטעמים ישתלבו. טועמים שוב ומתקנים תיבול. החזרת הזו מתקבלת ורדרדה, אך טעמה חזק ועמוק.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לפסח
המתכון עלה לראשונה במרץ 2013