1 משרים את הכוסמת במי ברז למשך 6 שעות לפחות (מי שרוצה יכול גם להנביט). מסננים היטב.
2 טוחנים את כל חומרי הפלאפל במעבד מזון עד לקבלת תערובת גרגירית ודביקה. טועמים ומתקנים תיבול.
3 מרטיבים מעט את כפות הידיים ויוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדור פינג פונג. משטחים אותן מעט.
4 מחממים שמן לטיגון כך שיגיע למחצית גובה הקציצות. מטגנים את הקציצות 2-3 דקות מכל צד, עד שהן משחימות. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים עם טחינה.
>> לבלוג של אורי - טבעוניות נהנות יותר