1 קוצצים את הבצל לגודל בינוני-דק. פותחים את כל שאר הירקות לקוביות קטנות יחסית (בגודל 1 סנטימטר מעוקב).
2 מטגנים את הבצל בשמן הזית בסיר אידוי הקוסקוס, רק עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים את שאר הירקות, מערבבים, וממשיכים בטיגון במשך עוד כמה דקות.
3 מוסיפים את העוף, מציפים במים פושרים ומתבלים במלח, בכורכום ובפלפל לבן. מוסיפים את עלי הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצים גס. מביאים את המרק לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומניחים מעליו את הקוסקוס לאידוי.