1 מכינים את הקרפ: מניחים את הקמח בקערה ויוצרים בתוכו גומה. מניחים בגומה את הביצים, החמאה המומסת, המלח והחלב, ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
2 ממיסים כפית חמאה במחבת ומוזגים לתוכה מבלילת הקרפ, כך שתכסה את המחבת. מכינים 2 קרפים לכל מנה.
3 מכינים את המילוי: מטגנים את גבעולי המנגולד ואת הפטריות. לאחר שהגבעולים התרככו, מוסיפים את עלי המנגולד (קצוצים דק).
4 מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה בסיר קטן. מוסיפים כפית קמח, מלח ופלפל, אגוז מוסקט ואת החלב. מביאים לרתיחה ומורידים מהאש. מוסיפים 3/4 מכמות גבינת האמנטל המגורדת ומערבבים.
5 מניחים על הקרפ את המילוי וקצת מהרוטב, ומגלגלים. מניחים את הקרפים המוגלגלים בתוך תבנית ומכסים ברוטב. מפזרים מעל את שארית הגבינה המגוררת.
6 אופים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך כ-15 דקות, עד שהקרפים מקבלים צבע יפה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!