קרפ צרפתי עם נוטלהנכון, לא מדובר בקינוח מפואר ונוצץ וזה לא שיא התחכום, אבל אם אתם רוצים לראות איך כולם כולל כולם מתייצבים אצלכם במטבח ומחכים יפה בתור, פשוט תזמינו אותם לקרפ דקיק שופע נוטלה. אנחנו נגיע ראשונים
עריכת מתכון: ענבל לביא
| נוטלה
| פורסם 25/08/24 10:14
צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים חלב וקמח בקערה אחת. טורפים היטב ביצים עם חמאה מומסת בקערה שנייה. מערבבים את תוכן שתי הקערות. מניחים לבלילה לנוח במשך 15 דקות בטמפרטורת החדר. 2 מחממים מחבת גדולה (26 ס"מ), ומשמנים אותה בנייר סופג הספוג בשמן. יוצקים מהבלילה למחבת בעזרת מצקת (כמות של מצקת וחצי או בהתאם לעובי הרצוי). מנענעים מיד לצדדים כך שהבלילה תתפוס את כל שטח המחבת. מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות 3 ממלאים את הקרפים בנוטלה ומגישים. המתכון עלה פה ב-2016 |