1 מכינים את הבצק: שמים את כל מרכיבי הבצק במיקסר לישה כ-10 דקות, עוטפים את הבצק ונותנים לו לנוח 30 דקות במקרר.
2 בינתיים מכינים את המילוי: מטגנים על אש גבוהה בצל, כרישה ושום עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר למחבת ומטגנים עד השחמה. מוסיפים את עשבי התיבול למחבת ל-2 דקות בישול נוספות. מתבלים בבהרט, כמון, מלח ופלפל.
3 מוציאים את המסה ומערבבים בקערה יחד עם הצנוברים. משאירים את המילית בטמפרטורת החדר.
4 כשהבצק לאחר מנוחה מרדדים אותו במכונת פסטה עד לקבלת העובי הרצוי. קורצים את הבצק בהתאם לצורה המועדפת – ניתן לקרוץ לריבוע ואז יתקבל רביולי בצורת משולש, או לעיגול ואז יתקבל רביולי בצורת חצי סהר או קיפול טורטליני.
5 מכינים את המרק: בסיר מטגנים את הבצל, הגזר, הסלרי ומחצית הסלק עם מעט שמן. יוצקים את המים ומביאים לרתיחה.
6 לאחר הרתיחה מסננים, ומחזירים לסיר את הנוזל הנקי. מוסיפים את שאר הסלק, מוסיפים תיבול ומשאירים לבישול על אש נמוכה לכשעה (צמצום לחצי כמות). מוסיפים מיץ לימון.
7 בסיר נוסף מרתיחים מים עם 2 כפות מלח ומבשלים את הרביולי.
8 מעבירים את הרביולי לצלחת קעורה, יוצקים מהמרק ומגישים עם פלח לימון ועלי פטרוזיליה טריים.
* * * * *
קרלסברג, מותג הבירות הדני המציין 170 שנה להקמתו, גאה להציג בשיתוף המסעדות המובילות בארץ את חודש הווינטג' - חודש קולינרי ייחודי אשר יתקיים במבחר מסעדות שף בישראל, ולכבודו יצרו השפים השונים תפריט חדש ומקורי המציג את המנות האהובות והזכורות להם ביותר מתחילת דרכם המקצועית.
חודש הווינטג' ייחגג במסעדות השונות עד סוף חודש יולי - בכל שבוע יוצע לקהל הסועדים באחת מהמסעדות המשתתפות תפריט וינטג' ייחודי למשך שבוע בלבד. חודש הווינטג' מתקיים בסימן השקת מהדורת בירות מיוחדת וחגיגית אשר משחזרת, בסגנון וינטג' ייחודי, את תוויות בקבוקי קרלסברג השונים לאורך ההיסטוריה.
בין המסעדות המשתתפות: ג'ונתן פוד קלאב, פאסטל, אונזה, מריפוסה, קוואטרו, ננוצ'קה, מגדלנה, ג'קו והסדנה. מנת הרביולי-קובה תוגש במסעדת קוואטרו.