1 מערבבים את חומרי המרינדה מלבד התימין והרוזמרין, ומורחים את הנתח בשכבה אחידה ונדיבה. מפזרים מעל את עלי התימין והרוזמרין.
2 בעזרת סכין חדה יוצרים חריצים בנתח האסאדו ונועצים בתוכם את שיני השום וענפי התימין והרוזמרין.
3 צולים על הגריל בטמפרטורה גבוהה עד שהנתח מבריק ומעט שחום. מנמיכים את הטמפרטורה ונותנים לו להיצלות כ-15 דקות.
4 מוציאים מהאש, עוטפים את הנתח ברדיד אלומיניום, מנמיכים את החום לבינוני, מדללים בגחלים כדי שלא יישרף וצולים שעתיים וחצי עד שלוש.
5 מניחים על קרש עבה ופורסים דק.
*טיפ לקנייה: חשוב לבחור בנתח שומני – אבל לא יותר מדי. איך יודעים? אם אתם רואים מהצד של הנתח סיבים לבנים דמויי שיש, זה סימן שהוא פחות דחוס ויותר אוורירי ורך. חשוב לבחור בנתח אדום, יפה שאינו מגיר נוזלים – סימנים שיעידו על טריותו.