1 ההכנה המוקדמת: חותכים את כל הירקות לרצועות באורך אחיד של 4 ס"מ בערך. מערבבים את כל חומרי הרוטב עד לקבלת מרקם אחיד.
2 ההרכבה: משרים דף אורז בתבנית עגולה עם מים חמים עד לריכוך (2 דקות בערך). מניחים על מגבת נקייה לספיגת המים המיותרים. מורחים במרכז החלק התחתון מעט רוטב בצורת פס רוחבי (אם זה היה פרצוף, אז כאילו רציתם לצייר פה חסר הבעה) ומניחים מגוון של ירקות. מקפלים את דף האורז לפי הסדר הבא: מלמטה, מהצדדים ואז מגלגלים כלפי הנקודה העליונה (כמו אגרול, עלי גפן ושאר מגולגלים). מגישים בתוספת הרוטב שנותר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!