1 קוצצים את הפפאיה לקוביות קטנות (בערך 1/2 ס"מ, אפשר גם פחות), את הפטריות לפרוסות ואת הברוקולי לפרחים קטנטנים. 2. מחממים את שמן הקוקוס או התחליף שלו ומוסיפים את כל הירקות ואת הפפאיה. 3. מטגנים שתיים-שלוש דקות ומוסיפים את הצ'ילי והקארי – בערך חצי כף מכל תבלין . 4. מנמיכים את האש ומחממים את סיר השמן החצי עמוק. 5. מכינים צלחת ומזלג. תופסים חופן קטן של אטריות אורז ומשליכים אותן לשמן כשהוא ממש רותח. תוך 1-2 שניות האטריות יתנפחו. ממתינים עוד 2-3 שניות ומוציאים אותן לצלחת. חוזרים על הפעולה עד שכבר אין מקום על הצלחת. 6. מוסיפים 2 כפות סויה לירקות ומוזגים אותם בעדינות על האטריות. 7. אוכלים מיד.