1 מרתיחים ליטר מים עם כפית מלח.
2. מבשלים את תפוחי האדמה במשך עשר דקות ומסננים.
3. קולפים את תפוחי האדמה ומגוררים באמצעות פומפייה גסה. מסננים כדי להיפטר מכל המים.
4. מחממים חמאה או שמן במחבת בינונית, מכניסים את תפוחי האדמה המגוררים עד שנוצר עיגול דחוס בגודל המחבת ובעובי ס"מ אחד. ממליחים ומפלפלים.
5. מטגנים חמש דקות, הופכים בזהירות ומטגנים חמש דקות נוספות. תפוחי האדמה צריכים להזהיב רק במעט, אך לשמור על צורת המחבת.
6. בינתיים, מטגנים במחבת נפרדת את האפונה עם מעט חמאה או שמן במשך 2-3 דקות.
7. מוסיפים לאפונה שמנת מתוקה וקורט מוסקט ומטגנים יחד 2-3 דקות נוספות.
8. מוציאים את הרושטי לצלחת גדולה ומפזרים מעליו את האפונה.
בוזקים גבינה צהובה מעל המנה ומגישים מיד.