1 בקערה שמים את הזיתים , יוצקים עליהם מים רותחים, משהים 1-2 דקות, מסננים ושוטפים במים קרים. חוזרים על הפעולה עם גבעולי האספרגוס. 2. במחבת מערבבים את הבצל עם 1-2 כפות מהשמן, ומטגנים עד שהבצל הופך לשקוף. 3. מצפים את קוביות העוף בקורנפלור, מוסיפים למחבת עם עוד 1-2 כפות מהשמן, ומטגנים עד שהן מזהיבות מעט. מוסיפים את קוביות הפלפלים והארטישוק, מערבבים ומטגנים 2-3 דקות. 4. יוצקים לסיר גדול את יתרת השמן, ומוסיפים את הפתיתים. מטגנים 1-2 דקות עד שהם מזהיבים מעט. מוסיפים לסיר את הזיתים, את תכולת המחבת ואת המים הרותחים. מערבבים ומתבלים לפי הטעם. 5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 10-12 דקות. 6. מעטרים באספרגוס ובעגבניות השרי, ומגישים.