1 קולפים את תפוחי האדמה, שוטפים ומגררים על החורים הגדולים של המגררת. מניחים להם לעמוד כ-10 דקות (אפשר גם יותר, עד חצי שעה, ולא נורא אם הם מעט ישחירו). 2. טורפים את הביצים עם המלח וכמות נדיבה של פלפל שחור. 3. סוחטים בעזרת הידיים את תפוחי האדמה ומערבבים עם הביצים הטרופות. 4. מוסיפים את קמח המצה לעיסה ומערבבים. 5. מחממים 3-4 כפות שמן במחבת. נוטלים כף מהתערובת ומטגנים 3-4 דקות, הופכים ומטגנים עד השחמה. לפני כל מחזור טיגון מוסיפים מעט שמן למחבת, וממתינים שהוא יתחמם מעט.