אוהבי שום יכולים לקלות שיני שום יחד עם החצילים. כששיני השום מתרככות, סוחטים את הבשר מתוך הקליפה ומורחים על הבאגט לפני שמורחים את רוטב היוגורט. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צ') טורפים את היוגורט עם החרדל בקערה קטנה ומכניסים למקרר. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה ומסדרים עליה את פרוסות הירקות בשכבה אחת (אם יש צורך, משתמשים בשתי תבניות) קולים את הירקות בתנור במשך 30 דקות, עד שיהיו רכים אך לא יבשים. חוצים את הבאגט לאורכו, בלי להפריד לגמרי את החצאים. מורחים כל צד ברוטב היוגורט. ממלאים את החתך בירקות הקלויים ובוזקים מעט מלח. סוגרים וחותכים את הבאגט ל 4 כריכים.