1 להכנת הרולים: ממלאים קערה גדולה במים חמים, טובלים במים דף אחד בכל פעם עד ריכוך. מניחים על מגבת מטבח לחה.
2 להכנת הירקות: חותכים את הירקות בעזרת מנדולינה לג'וליאן. מערבבים בסיר את כל שאר החומרים, מביאים לרתיחה, מסירים מהאש ומוסיפים את הירקות החתוכים. משהים כך לקירור.
3 להכנת הרוטב: מערבבים את חמאת הבוטנים והמים בקערה בינונית, מוסיפים את יתר החומרים בהדרגה, בוחשים היטב ומוסיפים עוד חומץ לפי הטעם. שומרים בצנצנת במקרר.
4 למילוי הרול: על חלקו התחתון של הדף מניחים את הירקות הכבושים, מעל מעט חסה חתוכה ומעל מפזרים ברס אגוזי לוז. מעבירים לצלחת ומכסים במגבת. מכינים עוד רולים באותה צורה, לפי כמות האורחים. אם לא מגישים מיד, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד יממה ומגישים עם הרוטב.
5 להגשה: חוצים כל רול לחצי, יוצקים על צלחת הגשה מהרוטב ומניחים מעל את הרול החצוי.