1 הכנת הקרוטונים: קולים את פרוסות הלחם או הבגט.
2. משפשפים את הפרוסות בשן שום חצויה וחותכים לריבועים קטנים. לטעם שום מודגש יותר, מורחים את הפרוסות בשום כתוש מעורב במעט מלח.
3. יוצקים לסיר גדול את המרק. מוסיפים שעועית, בצל, שום, קארי וכורכום.
4. צוררים גרגירי פלפל, ציפורן, עלה דפנה וזרעוני חרדל בפיסת כותנה וקושרים היטב.
5. מוסיפים לסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים במשך שעה, רק עד שהאפונה מתרככת. מוציאים את שקיק התבלינים, סוחטים את הנוזלים וזורקים.
4. מצננים מעט את המרק ומערבלים לתערובת חלקה בממחה או במעבד מזון.
5. לפני ההגשה מחזירים את המרק לסיר, מחממים היטב, ובוחשים פנימה את היוגורט ואת מיץ הלימון. טועמים ומתבלים במלח ובפלפל.
6. מחלקים לקעריות מרק ומעטרים כל מנה בנטף יוגורט, בקרוטונים ובכוסברה קצוצה.
המרק נשמר במקרר עד יומיים. נשמר בהקפאה עד חודשיים.