1 מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות. 2. מורידים לסלקים הקלופים את הראש (בערך ב2/3 גובה), שומרים אותו, ומתחילים לרוקן אותם. לאחר מכן מניחים בסיר (גם את המכסים), מוסיפים חומץ, פלפל אנגלי, עלי דפנה ומלח גס לפי הטעם ומבשלים עד שהסלקים רכים. מסננים ומצננים. 3. חולטים את עלי התרד במים רותחים כ-40 שניות או עד שצבעם הופך ירוק חזק. מעבירים למי קרח לעצירת הבישול. 4. מעבירים את עלי התרד החלוטים לבלנדר לאחר שסוחטים אותם היטב, מוסיפים את תפוח האדמה, מעט מים ומתבלים במלח ופלפל. מערבלים עד אשר מגיעים למרקם קרמי. 5. הכנת המילוי: במעבד מזון מעבדים את גבינת הרוקפור, לאחר שזו הפכה למחית, מוסיפים את גבינת השמנת עד שמקבלים מרקם חלק. מוסיפים את הקמח, הביצה וחומץ האגוזים ומעבדים שוב עד למרקם חלק. מוציאים את המסה לקערת ערבוב ומערבבים עם אגוזי מלך. 6. בעזרת שק זילוף ממלאים את הסלקים בתערובת הרוקפור ואופים בתנור כ-10-15 דקות עד אשר המילוי מתייצב. מגישים בצלחת על קרם התרד.