1 פורסים את העגבניות לפרוסות בעובי חצי ס"מ, מסדרים על נייר אפייה ומפזרים מעל מעט מלח, עלי תימין, ושמן זית (כף לערך). צולים בתנור כ 15-20 דקות עד שמתייבש מעט, מוציאים מהתנור ומצננים. 2. מבשלים את תחתיות הארטישוק במים עם מעט מיץ לימון ומלח עד שרך מאד. מסננים ומועכים את הארטישוק במעבד מזון עד לקבלת מחית חלקה, מוסיפים בהדרגה את השמן עד שנטמע לחלוטין ומתקבל ממרח דמוי חומוס. מתקנים תיבול עם מעט מלח, פלפל, ולימון. מצננים. 3. מורחים מעט שמן על פרוסות הלחם וקולים בתנור חם כ 10-15 דקות. מוציאים ומורחים בשן שום קלופה. 4. מורחים את הפרוסות במעט ממרח ארטישוק ומפזרים מעל פרוסות עגבנייה צלויות וקרות. ניתן להגיש לצד סלט רוקט מתובל במלח ושמן זית.