1 שמים בסיר 2 כוסות מגרגרי התירס, את השמנת ואת החלב ומבשלים 5 דקות. מעבירים למעבד מזון ומרסקים באמצעות כפתור הפולסים.
2 מחממים את החמאה בסיר כבד ומשובח על להבה גבוהה , עד שתתחיל להעלות קצף. מוסיפים את הבצל ואת הכרשה, ובוחשים במרץ בערך 3 דקות, כדי שלא ישחימו.
3 מוסיפים זנגוויל ופלפלת חריפה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 2 דקות. מוסיפים כמון וכורכום ומאדים 10 דקות על להבה נמוכה בסיר מכוסה. ממליחים ומפלפלים קלות.
4 מוסיפים את שארית גרגרי התירס ואת תפוחי האדמה ועוד כוס מים. מוסיפים את המרק ואת התירס המרוסק ומאדים שוב 20 דקות.
5 טועמים ומתקנים תיבול.