1 מערבבים את הארוגולה והעגבניות ומתבלים בשמן הזית, החומץ ומיץ הלימון. 2. קולים את פרוסות הלחם בטוסטר. מניחים את הטוסטים בצלחות חצי עמוקות. עורמים על כל טוסט תלולית של סלט. 3. מרתיחים את המים עם המלח והחומץ בסיר רחב. מנמיכים את הלהבה, כך שהמים לא יבעבעו. 4. שוברים ביצה לקערית, והופכים אותה לתוך הסיר במהירות וקרוב לפני המים. 5. מוסיפים למים באותה צורה עוד 3 ביצים ולא יותר. מבשלים כשתי דקות, עד שהחלמונים מתכסים בקרום לבן אך נשארים נוזליים, מעבירים את הביצה לצלחת בעזרת כף מחוררת. 6. מבשלים באותה צורה את הביצים הנותרות. (שיטת בישול זו בוחנת את טריות הביצה - אם היא מאוד טרייה היא לא תתפזר ותייצר צורה ברורה)