את הסלט של גברת בטיש אני מכינה כבר שנים רבות, הטעם שלו פיקנטי ועשיר מאוד והוא משתלב נפלא עם סלטי השבת האחרים, וגם מחזיק במקרר לפחות שבועיים. אפשר לשחק עם האריסה ולשים יותר או פחות – מה שיקבע את חריפות הסלט. חשוב רק שהאריסה תהיה איכותית, כי עליה יקום וייפול הסלט: תנסו לחפש בחנות אריסה בלי חומר משמר וזה ודאי יתרום הן לטעם הסלט והן לבריאות שלכם (אני ממליצה במיוחד על האריסה של פרג). המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים יחד את כל החומרים ומשרים כ-10 דקות. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם, ובמידת הצורך אפשר להוסיף עוד לימון או עוד שמן. 2 נותנים לסלט לנוח כמה שעות לפני ההגשה. |