החצילים: 1 קולים את החציל בתנור עד שהוא רך לחלוטין. 2. קולפים אותו וחותכים לטבעות. 3. מערבבים את שאר המרכיבים לכדי סלט. 4. מניחים על החצילים את הסלט.
הפלפלים: 1 שורפים את הפלפלים על להבת הגז. 2. מניחים בתוך כלי אטום וממתינים חצי שעה. 3. קולפים את הפלפלים. 4. מניחים בתוך קערה עם שאר המרכיבים.
הקישואים: 1 חורכים את הקישואים על גריל או במחבת פסים. 2. מתבלים היטב במלח ופלפל שחור. 3. מערבבים את שאר החומרים. 4. מפזרים את התערובת על הקישואים.
הפטריות: 1 צולים את הפטריות בתנור בחום של 220 מעלות למשך 5 דקות. 2. מתבלים כל פטרייה בסילאן וכפית מסקרפונה.