מערבבים יחד את תבליני הטנדורי, ומעבירים לצנצנת. מחממים תנור לחום בינוני ( 180 מעלות ). קולפים את הבצלים ואת תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות בעובי ½ ס"מ. מערבבים יחד יוגורט, פלפלון חריף, שום, זנגביל ו- 1 כף מתערובת התבלינים ( שומרים את השאר בצנצנת סגורה היטב ). מעבירים את פרוסות הבצל והתפודים לקערה גדולה ומערבבים. מוסיפים את תערובת היוגורט ומפזרים בשכבה אחידה בתבנית חסינת חום. יוצקים למעלה את המרק ואופים במשך ½ 1 שעות, עד שהירקות מתרככים ופני המאפה משחימים. מגישים חם.