1 פורסים את החצילים (עם הקליפה) לפרוסות דקות. 2. מכינים בלילה מן הביצים, הקמח וכוס המים טובלים כל פרוסת חציל בבלילה. 3. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את פרוסות החציל הטבולות משני הצדדים עד שיזהיבו. 4. מניחים פרוסות חציל בתבנית פיירקס. מערבבים את הגבינות והטופו. שמים מן התערובת על כל פרוסת חציל ומכסים בפרוסה נוספת. 5. מכינים רוטב טחינה סמיך מהטחינה הגולמית (מעט מים, מעט מיץ לימון, מלח ופטרוזיליה קצוצה). יוצקים את הטחינה (הרוטב) על פרוסות החציל שבתבנית. 6. אופים בתנור חם במשך כ-30 דקות או עד שקרום הטחינה משחים. אפשר להגיש חם או קר.