1 קולים את הפלפלים. הכי טוב לעשות את זה על גריל פחמים, אבל אפשר גם בתנור: מחממים תנור (או טוסטר אובן) לחום מקסימלי, רצוי על גריל עליון, מניחים את הפלפלים בתבנית ואופים עד שהקליפה נשרפת ומשחירה. הופכים. מוציאים מהתנור ואחרי כשתי דקות מעבירים לשקית פלסטיק. סוגרים וממתינים 10 דקות. 2. מוציאים מהשקית פלפל אחד בכל פעם, מקלפים בידיים ומרחיקים את הגרעינים. מנקים גרעינים בודדים בגב הסכין וחותכים לפיסות גדולות. 3. מערבבים בחומרי הדרסינג ומניחים בצנצנת סגורה למשך כמה שעות. 4. מערבבים בקערית את כדורי הגבינה עם הפלפלים – אם הכדורים גדולים פורסים אותם, וכדורי בייבי מוסיפים כמו שהם. 5. להגשה, מניחים על כל צלחת מעט סלט ירוק, ומסדרים את הפלפלים מלמעלה.