לסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית פיירקס או בתבנית אפייה. לטגן במחבת את הבצל הגמבה והבשר הטחון עם מלח ופלפל עד שהבשר אפוי, למשך 10 דקות. לשים את הבשר בתוך מסננת ולהמתין כעשר דקות (לחכות עד שמיצי הבשר ירדו מהמסננת). לחלק את הבשר לקציצות שטוחות ולשים מעל לתפוחי האדמה. להניח שכבה נוספת של תפוחי אדמה מעל לקציצות הבשר. מטגנים את המחמאה במחבת עד להמסתה. להוסיף כוס מים. מוסיפים את הקמח. מערבבים עד להסמכת הרוטב. מוסיפים מלח פלפל ואגוז מוסקט. שמים את הרוטב על תפוחי האדמה. מכניסים לתנור שחומם מבעוד מועד לטמפרטורה של 175 מעלות למשך שלושים וחמש דקות.