1 קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות די גדולות (כל צלע 2.5 ס"מ). 2. מחממים היטב שמן לטיגון עמוק. כשהשמן רותח מטגנים בו את תפוחי האדמה עד שהם מתחילים להזהיב. מוציאים את תפוחי האדמה לקערה בכף מחוררת ומחכים עשר דקות (בינתיים מסירים את סיר השמן מעל האש). 3. מחממים את השמן שוב ומחזירים אליו את תפוחי האדמה. מטגנים עד לקבלת גוון זהוב כהה (הטיגון הכפול יעניק לתפוחי האדמה פריכות נהדרת ופנים נימוח). 4. מוציאים בכף מחוררת לקערה מרופדת בנייר אפייה. זורים את המלח הגס על תפוחי האדמה ומערבבים. 5. נפטרים מהנייר הסופג. יוצקים חצי כוס רוטב צ'ילי על תפוחי האדמה (ואם רוצים, זורים גם את הכוסברה). מערבבים בזריזות ובעדינות ומגישים מיד.