1 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
2 קולפים את הסלק, מגררים אותו גס ומניחים במסננת ל 15 דקות (אפשר לשים כוס מתחת למסננת ולשתות את מיץ הסלק שיוצא).
3 לתוך קערה בינונית מגררים את המוצרלה, מוסיפים את הביצים, את הסלק ואת יתר הרכיבים ובוחשים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מניחים נייר אפייה על תבנית התנור ומשמנים אותו קלות, יוצקים מהתערובת בעזרת כף לביבות בגודל הרצוי ומשטחים לגובה של 1-1/2 ס"מ, לא דק מדי ואופים כ – 12-15 דקות.
>> לכל מתכוני הלביבות