הכנת הקונסומה: שמים את כל החומרים בסיר (לא בסיר אלומיניום) מסיסים ב- 6 כוסות מים קרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים היטב ומבשלים במשך 35 דקות. מכבים את האש ומניחים לקונסומה להצטנן לגמרי בסיר המכוסה. מסננים את הקונסומה דרך מסננת עדינה ונזהרים לא למעוך את הירקות, כדי לשמור על צלילות הנוזלים. שומרים בצד.
הכנת הירקות: מבשלים כל סוג ירק בנפרד בכמות קטנה של קונסומה, עד שהירקות יתרככו. מסננים ומצננים. מסדרים את הירקות בצורה נאה ב- 4 צלחות מרק אישיות. מחממים היטב את הקונסומה ויוצקים על הירקות. מתבלים בפלפל, זורים פטרוזיליה ומגישים מיד.