מחממים מראש את התנור לחום בינוני (180 מעלות צ'). מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הפלפלים והחציל עד להזהבה. שומרים בצד. מנחים עלה פסטה ראשון בתחתית התבנית ומורחים עליה מחצית מגבינת הקוטג'. מפזרים מעל מחצית מהירקות המטוגנים. יוצקים מעל כשליש מרוטב העגבניות. מניחים שכבה שנייה של דפי פסטה, מורחים מעל את יתר הגבינה ומעל את יתר הירקות. יוצקים מחצית מרוטב העגבניות שנותר. מכסים בשכבה אחרונה של עלי פסטה. יוצקים מעל את יתר הרוטב ומפזרים מעל את הגבינה הצהובה. אופים במרכז התנור כחצי שעה, עד שהחלק העליון מזהיב יפה. אם נראה שהחלק העליון משחים מהר מדי, מכסים קלות ברדיד אלומיניום. מגישים חם או פושר.