קולים את החצילים על האש עד להתרככות. מקלפים ועושים חתך לאורך החציל. מתבלים בחומץ בלסמי, מלח ושמן זית. חולטים את העגבניות במים רותחים, כך שיהיה ניתן לקלפן ביתר קלות. חוצים לשניים ומוציאים את התוכן. מתבלים בשום, שמיר קצוץ, מלח, פלפל גרוס, חומץ בן יין אדום ושמן זית. פורסים את הקישואים לאורך לפרוסות דקות, מטגנים בשמן עמוק ומתבלים בנענע, חומץ בלסמי, שמן זית ומלח. קולים את הפלפלים על מחבת סטייקים, מקלפים, מוציאים את הגרעינים ומתבלים בזעתר, שום, שמן זית ולימון.