מרתיחים את המרק במחבת גדולה. מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, מעל להבה נמוכה. מוסיפים את השום ומבשלים במשך דקה או שתיים. מוסיפים עגבניות ועשבי תיבול ומבשלים בלי כיסוי במשך כ-10 דקות, עד שהרוטב מסמיך. מערבבים מדי פעם. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות ) יוצקים 1/3 מכמות הרוטב על תחתית תבנית פאי או כלי חסין-חום, ומסדרים על הרוטב 1/3 מפרוסות התפודים. מתבלים במלח ובפלפל. שוב רוטב, תפודים, מלח ופלפל ושוב רוטב ותפודים. מתבלים במלח ובפלפל, מכסים במכסה או ברדיד אלומיניום ואופים במשך 40-45 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים. זורים למעלה פטרוזיליה קצוצה, חותכים למשולשים ומגישים.