1 חוצים את השומרים לאורכם. 2. במחבת או בכל סיר שטוח אחר שניתן להכניס לתנור מניחים את החמאה, התימין המלח והפלפל ומחממים מעל להבה בינונית. 3. כשהחמאה נמסה וחמה מניחים בתוכה את חצאי השומר, עם הצד החתוך כלפי מטה ומטגנים כשלוש דקות. 4. מוסיפים את מיץ התפוזים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כחצי שעה. 5. הופכים את חצאי השומר, מניחים מעל כל אחד מהם פרוסת גבינה, מטפטפים שמן זית, פלפלים ומפזרים מעט עלי תימין. 6. מכניסים אל מתחת לגריל לשתי דקות, עד שהגבינה משחימה. 7. מגישים עם סלט רוקט ואנדיב